Full-service business development

Exclusief voor Nederlandse ICT bedrijven

Vanuit een ICT achtergrond is i4Sales gestart om Nederlandse ICT bedrijven te ondersteunen bij het halen van hun (new business) doelstellingen.

Leadgeneratie

Leadgeneratie of cold-calling is een vak apart. Zeker als het gaat om (complexe) ICT proposities. Dit was de reden om i4Sales op te richten. Leadgeneratie specifiek en exclusief voor ICT bedrijven met diepgaande kennis van ICT oplossingen.

Meer lezen
Prospect database

Datamanagement

Een goede prospect database is het fundament om acquisitie te kunnen plegen. Het onderhoud van uw database met het inbouwen van de juiste intelligentie is nog belangrijker.

Meer lezen
Business Development

Business development consultancy

Groeidoelstellingen worden vaak traditioneel geformuleerd, vervolgens wordt het managen van deze groeidoelstellingen via acquisitie aan het lot overgelaten. De marketing manager houdt zich bezig met het marketingplan, en de sales manager met de targets van de account managers. En wie houdt zich bezig met de acquisitiedoelstelling?

Meer lezen

Training

Of het nu gaat om acquisitie training, consultative selling of zelfs Business Development training, i4Sales heeft een uitgebreid programma aan workshops beschikbaar. Daarnaast is in-company maatwerk mogelijk.

Meer lezen
i4Sales

i4Sales

Delen