Leadgeneratie

Specialist in leadgeneratie voor ICT

Inbound leadgeneratie

Inbound leadgeneratie, specifiek voor B2B IT bedrijven. Wanneer een marketing bureau niet de juiste IT achtergrond heeft gaat ze niet begrijpen dat inbound marketing voor een IT bedrijf net even anders werkt. De doelgroep is letterlijk zo klein, hooguit enkele duizenden (2 tot 3 duizend) bedrijven telt de doelgroep. Dus is er veel ruis in een content funnel, wij begrijpen dit!

Meer lezen
Telemarketing

Telemarketing

Ondanks alle moderne marketinginstrumenten blijft telemarketing een belangrijk onderdeel van de marketingmix. Echter verschuift de aandacht van kwantiteit naar kwaliteit. Dit geldt zeker voor de ICT branche. Met de komst van immer complexer wordende ICT oplossingen, is het essentieel dat de telemarketeer de juiste kennis bezit. i4Sales acteert op het niveau van uw eigen salesafedeling als het gaat om kennis.

Meer lezen
Acquisitie specialist

Onsite acquisitie specialist

i4Sales biedt u de mogelijkheid om een onsite acquisitie specialist in te zetten. Deze persoon is van het begin 100% start klaar en kan derhalve vanaf dag 1 meetbaar operationeel zijn.

Meer lezen
New Business

Structurele marktbewerking

Daar waar telemarketing ophoudt, begint structurele marktbewerking. Er wordt blijvend contact onderhouden met uw prospect doelgroep en hierdoor ontstaat een constante stroom van leads die sales ready zijn. i4Sales hanteert hiervoor een beproefde methode.

Meer lezen
i4Sales

i4Sales

Delen