Inbound leadgeneratie

Gebruik maken van de digitale mogelijkheden

We leven in een wereld waarin digitalisering meer en meer onderdeel van ons dagelijkse leven uitmaakt. Dit biedt uitdagingen, maar zeker ook nieuwe mogelijkheden! Online marketing biedt organisaties de mogelijkheden om inboud leadgeneratie uit te voeren, maar ook om verzamelde data te gebruiken om je business kansen te vergroten. i4Sales helpt om een heldere online strategie te formuleren en te implementeren, om op die manier de kansen te benutten. Denk hierbij aan SEO/SEA, content strategie, conversie optimalisatie strategie, en uiteraard meten, analyseren en bijsturen daar waar nodig.

Voordat we van start gaan, stellen we een groeiplan op dat bestaat uit beschrijven wat de propositie is en waar uw klanten naar op zoek zijn, en welke doelstellingen u heeft als het gaat om online marketing. JVervolgens gaan aan de slag met de online positionering met als doel om potentiele klanten bekend te laten worden met uw propositie. Indien de interesse gewekt is, gaan we ervoor zorgen deze potentiele klanten de weg naar naar uw website weten te vinden. Last but not least gaan we ervoor zorgen deze bezoekers te converteren van prospect naar klant.

Uiteraard kan het zijn dat u al een deel van deze activiteiten op orde heeft. Geen probleem, laten we dan kijken  waar de behoetfe ligt m.b.t. een afzonderlijk aspect van dit proces!

Contact

Meer weten? Stel hier uw vraag en wij nemen z.s.m. contact met u op! Uiteraard kunt ook gebruik maken van onze live chat om direct antwoord te krijgen.

Stel een vraag

i4Sales

i4Sales

Delen