Virtual Marketing Manager

Met ICT specialisatie!

Wanneer en hoe wordt er bij uw bedrijf gekocht? Deze vraag staat centraal wanneer het gaat om het uitwerken van een strategie. i4Sales houdt zich al jaren bezig om haar klanten te helpen met de realisatie van commerciële doelstellingen. Zo hebben wij ervaring met zowel het on-line als het off-line deel van het aankoopproces.

De traditionele verkoopmethoden beginnen zo langzamerhand achterhaald te raken. Bepaalde zaken kunnen efficiënter en andere kunnen effectiever. Toch moet u niet denken dat traditionele marketingmethoden ineens niet meer werken! Hier zit nu juist het verschil, verkoop- versus marketing-methode!

i4Sales kan u helpen om ervoor te zorgen dat potentiële klanten u weten te vinden op het moment dat zij u nodig hebben, of zelfs nog voor het moment dat zij u nodig hebben.

Samen met u maken wij een strategisch plan en vervolgens borgen wij de uitvoering. Hiervoor doorlopen wij het volgende 6-stappen plan:

  1. Doel: Welke K.P.I. willen we bereiken binnen x-termijn?
  2. Doelgroep: Wat is je doelgroep, welke bedrijven zijn dit?
  3. Propositie: Wat is je huidige propositie, en wat is je toekomstige propositie?
  4. MarSal mix: Welke activiteiten komen voor rekening van marketing en welke voor sales?
  5. Visibility: Op welke platformen presenteert u zich?
  6. Funnelmanagement: Het vastleggen van lead- en opportunity waarden houdt de R.O.I. zichtbaar.

Meer weten? 

Wenst u meer informatie omtrent onze dienstverlening? Vul a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Versturen

i4Sales

Delen