Marketing as a Service

ICT specialisatie

i4Sales weet de jarenlange ervaring op het gebied van business development binnen de IT branche voor u in te zetten. Virtual marketing Service of ook wel Marketing as a Service is een steeds meer voorkomend verschijnsel, en terecht. i4Sales combineert de kracht van de aanwezige IT kennis met de specialisatie van marketingdiensten. Zo bieden wij een Virtual Marketing Assistant die op basis van een vast maandbedrag de belangrijkste marketing processen uitvoert. Maar ook de Virtual Marketing Manager die de strategie voor u kan ontwikkelen en op projectbasis in te huren is. 

Virtual Marketing Manager

Inbound, outbound, online, content, whitepapers, cold calling, leads, events, etcetera. Wat past bij u, welke mix werkt voor u het best? Wat is de meest geschikte strategie en wie kan me hierbij helpen? i4Sales biedt de Virtual Marketing Manager. 

Meer lezen
Virtual Marketing Assistant

Virtual Marketing Assistant

Heldere KPI bepalen wat de Virtual Marketing Assistant voor u gaat betekenen. Samen formuleren we duidelijke doelstellingen en bepalen we welke activiteiten voor u noodzakelijk zijn. Zie welke diensten de Virtual Marketing Assistant voor u kan uitvoeren. Van content creatie tot twitterservice!

Meer lezen

Business Development Manager

Om de zuiverheid van processen te waarborgen is het managen van het business development plan niet te beleggen bij de eigen sales of marketing manager. Neemt u een business development manager in dienst, of besteedt u dit uit aan een professional op basis van K.P.I.?

Meer lezen
i4Sales

i4Sales

Delen