Acquisitie workshop

De i4Sales methode

De sales agents van i4Sales voeren dagelijks vele acquisitiegesprekken. Hier ligt een intensieve interne training aan ten grondslag. Onze ervaringen worden gedeeld in de acquisitie workshop.

Deze workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Sales Training

Theoriedag 0-meting

De eerste dag start met een 0-meting Er wordt een aantal cases voorgelegd aan de deelnemers, van waaruit duidelijk wordt waar de sterktes en zwaktes liggen ten aanzien van hun acquisitievaardigehden.

Sales Assesment

Praktijkdag(en)

Elke praktijkdag wordt er een concrete opdracht uitgewerkt omtrent de acquisitiedoelstellingen van die dag. Er vindt een aantal oefengesprekken plaats en de laatste puntjes worden op de i gezet. De daadwerkelijke acquisitiegesprekken worden opgenomen, en aan het eind van de dag teruggeluisterd inclusief feedback vanuit de trainer.

Business Development Manager

Acquisitie coach

i4Sales biedt de mogelijkheid om na de acquisitie workshop uw verkopers blijvend te ondersteunen vanuit de dienst acquisitie coach. Hierin zal niet in workshop vorm, maar in persoonlijke begeleiding een vervolg gegeven worden aan het doorontwikkelen van kennis en kunde. Deze dienst is tevens inzetbaar voor het inwerken van nieuw (verkoop) personeel.

i4Sales

i4Sales

Delen