Business development workshop

de i4Sales methode

Tijdens deze workshop wordt ingegaan op hoe het maximale rendement uit new business inspanningen gehaald kan worden, door een optimale inzet van de MARSAL-mix.

De i4Sales business development workshop duurt 2 dagen en is bedoeld voor (commercieel) directie en/of management. De 2 dagen durende workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Positie van Business Development

Welke positie neemt Business Development in, in het commerciële proces van de organisatie. Hierin wordt onderzocht in hoeverre binnen de huidige commerciële activiteiten het onderdeel Business Development een meetbaar onderdeel is.

Sales mix

Elke Sales verantwoordelijke kent het maken van een verkoopplan. Hoe ziet uw verkoopplan eruit, en hoe verhoudt zich dit tot de visie van de organisatie. Gezamelijk analyseren we de markt en stellen we de salesmix op. Vervolgens wordt dit uitgewerkt in een Business Development plan met meetbare activiteiten.

Marketing mix

Of het nu gaat om de 4P's, de 6P's of SIVA, Hoe laten we de marketingmix aansluiten op de groeidoelstellingen van uw bedrijf. Vormen van een marketingstrategie is een belangrijk onderdeel van de workshop. Vervolgens kunt u vanuit het strategisch document de juiste doelstellingen aan uw marketing verantwoordelijke delegeren.

Contact

Wenst u meer informatie over de Business Development workshop, of heeft u interesse om de workshop bij te wonen, vul dan het contactformulier in. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

De Business Development workshop is bedoeld voor (commerciële) MT en/of directie leden. De workshop is een interactieve sessie met maximaal 4 deelnemende bedrijven. Het tekenen van een wederzijds NDA is bij inschrijving verplicht.

Stel een vraag

Verstuur
i4Sales

i4Sales

Delen