Commerciële masterclasses

in samenwerking met Dutch IT-channel Academy

Dutch IT-channel Academy

Dutch IT-channel Academy biedt masterclasses aan voor het IT-kanaal: ISV’s, VAR's, resellers, system integrators, distributeurs, vendoren, hosting providers en (andere) service providers.

De trainers die onze masterclasses verzorgen, opereren dagelijks in het werkveld en zijn daarom optimaal in staat om kansen en bedreigingen (tijdig) te signaleren. Onze masterclasses zijn sterk praktijkgericht. De kennis en vaardigheden die u bij ons opdoet, brengt u de volgende dag direct in de praktijk.

De wereld veranderd! Indien je doet wat je altijd al deed, krijg je steeds minder dan je altijd kreeg. IT wordt complexer. De positie die IT binnen bedrijfsprocessen inneemt is cruciaal.

Zaken als Big-Data, Analytics, Cognitive computing maar ook Cloud, Social, Security spelen zich af in nieuwe "Buying area's".

Hoe blijf je als verkoper relevant? Ben je in staat te verkopen in deze nieuwe wereld? Het vergt tenslotte andere competenties van je.

Vanuit de Dutch IT-channel Academy bieden we commerciële masterclasses die zich volledig hebben gevormd op de nieuwe IT.

i4Sales