dutchitawards.nl

Wat hebben, HP, Copaco, Ingram Micro, Avnet, Trendmicro, Oracle en i4Sales met elkaar gemeen?

4 september 2015

Wat hebben, HP, Copaco, Ingram Micro, Avnet, Trendmicro, Oracle en i4Sales met elkaar gemeen?

Ze zijn allen sponsor van de Dutch IT-Channel awards!

Dutch IT-Channel heeft op 1 september tijdens het Dutch IT society event de aftrap naar de Dutch IT-Channel awards gedaan.
Logischerwijs wordt dit evenement door een aantal IT bedrijven gesponsord. Maar wat doet een bedrijf als i4Sales dan tussen die IT bedrijven?

i4Sales ondersteunt ICT bedrijven op het gebied van business development, met als doel het signaleren en creëren van verkoopkansen.

Hoewel i4Sales geen fabrikant, distributeur of wederverkoper is, is i4Sales toch een 100% IT bedrijf. Sterker nog, u kunt wel zeggen dat i4Sales het meest breed georiënteerde IT bedrijf van Nederland is!
Er zijn dagen dat i4Sales gelijktijdig een fabrikant van storage oplossingen is, als ook distributeur, als ook een consultancy bureau op het gebied van business intelligence. De aanwezigheid op een evenement als de Dutch IT-Channel awards, is voor ons dus een vanzelfsprekend iets.

Een evenement is overigens een uitstekende gelegenheid voor leadgeneratie. De te bezoeken of te organiseren evenementen moeten uiteraard wel in lijn liggen met uw doelgroep en propositie.
In plaats van iemand “koud te bellen” bent u op een evenement in de gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken, en eventueel een elevator pitch te geven.
Het doel van een evenement bezoeken mag nooit een directe offerte aanvraag zijn, maar een vervolgcontact afspreken kan heel goed.
En indien er geen concreet vervolgmoment afgesproken is, is het altijd mogelijk om toch even na het event te bellen, of een LinkedIn connectie te maken. Belangrijkste is, het contact is “warm” gemaakt.

Het is hierbij wel cruciaal wat er gebeurt aan opvolging. Niets is zo hinderlijk als dat uw gesprekspartner geïnteresseerd raakt in uw verhaal , om vervolgens nooit meer iets van u te vernemen.

Vanuit onze ondersteunende diensten op het gebied van business development is het bezoeken of (laten) organiseren van de juiste evenementen een belangrijk onderdeel van de MarSal mix.
Meer over de MarSal mix? Houdt dan onze website in de gaten, binnenkort meer hierover in het volgende blog!

Ik wens u veel warme contacten!

Pieter van Wijk
Business Development Manager, i4Sales

Delen

+31 (0)6 13 33 33 64

pieter.vanwijk@i4sales.nl

i4Sales