Referenties

Referenties

Wij zijn trots op onze klanten, en wie anders dan onze klanten kunnen beter vertellen waarom ze voor ons hebben gekozen? Lees hier de quotes van; i3 groep, Biyond, Ensior, Speyk, Veeam, Virtual Instruments & Promax.

Chris James
Director of EMEA marketing

To kickstart our sales activities in The Netherlands we found a trustworthy partner in i4Sales. Our proposition is not the easiest one to understand, and our target audience requires great expertise and knowledge. For this reason we never thought it was possible to outsource lead generation. After a pilot campaign with i4Sales, we were pleased to conclude we were wrong. I4Sales will be our partner in developing the Dutch market.

Ton Cornelissen
Managing director

Wij zijn consultants die advies geven en oplossingen realiseren op het gebied van business intelligence en performance management. Wij zijn niet alleen denkers maar experts die uw behoefte doorzien en adequate oplossingen opleveren. Dit zelfde geldt voor i4Sales! Zij zijn de experts die ons helpen klanten te vinden die onze oplossingen en kennis goed kunnen gebruiken.

Sander Honig
Commercieel manager, Owner

Wanneer je een deel van het verkoopproces uitbesteedt, is het belangrijk dat de partner aan wie je dit uitbesteedt, kan acteren op het juiste niveau. Met name op ons expertise gebied, Business Analytics, verwachtten wij een uitdaging. Echter niets is minder waar, i4Sales heeft bewezen dit te kunnen. De onsite inzet van een i4Sales medewerker voor acquisitie activiteiten is voor ons een absolute succesfactor gebleken!

Tom Jansen
Marketing & Communications

In de loop der jaren heeft i3 groep op meerdere kennisgebieden i4Sales ingezet voor het ontwikkelen van haar business. Of het hierbij nu ging om langlopende of kortere campagnes, i4Sales biedt ons de flexibiliteit om snel leadgeneratiecapaciteit in te zetten op een kennisniveau dat goed aansluit bij onze behoeften in de eerste gesprekken. i4Sales gaat voor ons niet alleen op zoek naar laaghangend fruit, maar weet ook aan te wijzen op welke appels aan de boom we ons de komende tijd moeten concentreren voor de beste oogst!

Jessica Rentenaar
Marketing manager

Niet denken in techniek, maar vanuit businessdoelen de juiste match maken met ICT thema’s. Daar moet je ICT voor ‘begrijpen’ en dat doet i4sales. Zij vullen ons perfect aan in het genereren van waardevolle afspraken en het vergroten van ons klantenbestand. Dat is fijn!”

Bianca de Vogel 
Field marketing manager

i4Sales heeft de kennis en kunde in huis om campagnes omtrent virtualisatie zeer succesvol uit te kunnen voeren. Veeam Software ziet i4Sales als een waardevolle partner om meer business te kunnen genereren. De investeringen die i4Sales doet in training en certificering (alle medewerkers zijn Veeam VMSP gecertificeerd) geeft aan dat wij een waar partnership gevonden hebben .

Judith Littel
Managing director

Promax gelooft in structurele marktbewerking. In i4sales heeft zij een partner gevonden die elke maand een vaste stroom aanlevert van afspraken met nieuwe bedrijven. De afspraken voldoen aan vooraf vastgestelde kaders. Promax werkt nu 1,5 jaar op deze manier met i4sales samen. Deze samenwerking heeft geleid tot diverse nieuwe klanten, bovendien heeft Promax haar investering in deze leadgeneratie er al 3 keer uit!

i4Sales

i4Sales

Delen